'Geen reclamebureau, maar creatieve verbinder'

'Geen reclamebureau, maar creatieve verbinder'

Holland Hortimedia, het mediabedrijf achter Goedemorgen, Paprika Tasty Radio, TuinbouwMarktplaats en Hortibiz Daily, heeft meer te bieden dan mediakanalen alleen. Met HHM Creative Studio's wil het bedrijf ook een verbinder zijn tussen klanten, bureaus en media. Jacco van der Graaf vertelde hier gisteren meer over op het podium in De Lounge op HortiContact.

Van der Graaf is het creatieve brein achter HHM Creative Studio's. Hij was 35 jaar actief in de reclame, maar benadrukt dat HHM Creative Studio's vooral geen reclamebureau is. "We zijn als het ware een kenniscentrum dat op zoek is naar creatieve samenwerkingen en we houden ons vooral bezig met het ontwikkelen van creatieve versterkingsmodellen. We willen partijen op weg helpen om kwalitatieve content te maken. Wij hebben verstand van marketing, we kennen de markt en we hebben de vaardigheden in huis om die content te maken. Onze missie is om de sector communicatief bij elkaar te brengen", aldus Van der Graaf.

Hij nodigt mensen uit om een kop koffie te komen drinken. "Geheel vrijblijvend, om te praten over de doelstellingen en wat je zou willen. We kunnen dan alvast nadenken hoe we daarbij kunnen helpen, welke partijen en media daar goed bijpassen en hoe branded content daarin bijvoorbeeld een rol kan spelen. Het gaat dus eerst om verbinden en daarna om meedenken. Zodat we het communicatieniveau in deze mooie sector met elkaar naar een hoger plan kunnen tillen."

Volgende week komt de volledige Podium Podcast ook online op goedemorgen.podbean.com. Luister het gesprek dan nog een keer terug.

Bron: Goedemorgen

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie