Hedges directeur bij RHP

14-01-2022    10:06   |    Goedemorgen

De Raad van Toezicht van stichting RHP heeft besloten om Raymond Hedges per 1 februari 2022 te benoemen tot nieuwe directeur/bestuurder van RHP. Hedges volgt Hein Boon op, die zich sinds het nieuwe jaar inzet voor Responsibly Produced Peat.

Raymond Hedges heeft in zijn loopbaan diverse functies bekleed in uiteenlopende sectoren als marketing, onderwijs en meest recent de tuinbouw. De afgelopen jaren was hij directeur van telersvereniging Decorum.

Hedges over zijn nieuwe functie: “Ik kijk ernaar uit om als directeur/bestuurder van RHP mijn bijdrage te kunnen leveren aan de verdere ontwikkeling van het kenniscentrum voor substraten, het RAG-kwaliteitskeurmerk in Nederland en het RHP-kwaliteitskeurmerk in Europa. Door de transitie naar hernieuwbare en circulaire grondstoffen worden kwaliteit en veiligheid alleen maar belangrijker.

De Raad van Toezicht is ervan overtuigd dat de ervaring en achtergrond van Hedges hem in staat zullen stellen om de onderscheidende rol die RHP vervult op het gebied van plantveiligheid en kwaliteitsborging van grondstoffen en groeimedia, verder uit te bouwen in Europa. Daarnaast dankt de Raad van Toezicht Hein Boon voor de grote bijdrage die hij heeft geleverd aan de ontwikkeling van RHP in de afgelopen 19 jaar.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

'Tuinbouw wil vooruit'

Tijdens het Commissiedebat Tuinbouw heeft voorzitter Adri Bom-Lemstra van Glastuinbouw Nederland de nieuwe...

Beeldverhaal glastuinbouw

In het digitale magazine 'Zuid-Holland in beeld' van de provincie Zuid-Holland staat een mooi beeldverhaal...