Seed meets Technology trekt veel buitenlanders

28-09-2018    16:48   |    Goedemorgen

Telers, studenten, marketeers, CEO’s en salesmanagers; ze waren er allemaal. De internationale zaadmanifestatie Seed meets Technology heeft haar vijfde editie succesvol afgesloten. Van 25 tot en met 27 september hebben ruim 1700 bezoekers het evenement bezocht, waarvan een groot deel afkomstig uit het buitenland.

Het evenement is dit jaar versterkt in meerdere opzichten. Er is extra aandacht besteed aan communicatie en het vergroten van de naamsbekendheid. Als resultaat zijn er nieuwe deelnemers aangesloten uit onder andere Israël en Finland. Ook de diversiteit in bezoekers resulteerde in een kwalitatief goede opkomst.

Programma
Vanuit de organisatie werden drie symposia georganiseerd op het gebied van hydroponics, dataverwerking (phenotyping) en zaadbehandelingen. Laatstgenoemde werd in samenwerking met Plantum georganiseerd en trok een volle zaal. René Huijsmans (Syngenta), Carole Desbois-Vimont (Limagrain) en Werner Pol (Ctgb) lichtten hun visie toe over het onderwerp zaadbehandelingen in de toekomst.
Sprekers van het symposium hydroponics waren Jan Botman (Botman Hydroponics), Arjen Bevelander (Tuinderij Bevelander), Marcel Bugter (AkzoNobel) en Matthijs Blind (Proeftuin Zwaagdijk). Centraal stonden de ontwikkelingen in de hydroponics en hoe deze bij diverse tuinders in de praktijk worden aangelegd.
Afsluitend gaven Ton van Dijk (LetsGrow.com), Jürgen Decloedt (Vito) en Bart Eekhoudt (Flier Systems) donderdag een boeiende lezing over het verzamelen van data en de verwerking daarvan, zodat bedrijven effectief aan de slag kunnen met het implementeren van die data op het bedrijf. De presentaties van alle symposia zijn terug te vinden op de website van Seed meets Technology.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws