Video: Glorious Gloriosa

24-07-2020    10:13   |    Goedemorgen

Glorious Gloriosa is een moderne snijbloemen- en plantenkwekerij van 2 hectare in Maasbree (NL). In een nieuwe video stellen ondernemer Antoine Hoeijmakers en zijn vrouw Anja het bedrijf voor.

In de video toont Antoine Hoeijmakers de bijzondere teeltwijze van de Gloriosa. Hij zegt hierover: “De snijbloemen en de kamerplanten groeien beide hoog tegen de draad op. De snijbloemen blijven daarbij langer en zorgen voor stelen van 20 en 80 cm lengte en de kamerplant wordt met drie verschillende bogen teruggedraaid tot een compacte en mooi volgroeide plant. Onderin de potten hebben we na het oogsten van de snijbloemen dan de nieuwe knollen waarbij er één voor de snijbloemen- en een voor de kamerplantteelt weer wordt gebruikt. Dit zorgt voor een continu proces bij de Gloriosa waardoor we volledig zelfvoorzienend zijn!”

Verkoop en promotie
Antoine Hoeijmakers ziet Veiling Rhein-Maas als een belangrijke partner. Hun producten worden in Straelen-Herongen via de veilingklok, via klokservice of de webshop verkocht. Voor de promotie van hun producten maken ze graag gebruik van de foyer. Hier presenteert het bedrijf enkele keren per jaar hun (nieuwe) producten aan de klanten van de veiling.

Samenwerking en toekomst
Het contact met de medewerkers van de veiling ervaart Antoine Hoeijmakers als intensief. “Hierdoor zijn wij altijd precies op de hoogte van het reilen en zeilen van onze klanten. Vooral de klanteninput hebben we nodig om te weten wat onze klanten willen en hoe ze over ons denken. De toekomst zien we rooskleurig tegemoet. We denken dat we een prachtige teelt hebben. Met name de Gloriosa is een prachtig product met voldoende marktpotentie om nog vele klanten aan ons te binden”, licht Antoine Hoeijmakers tot slot toe.

Bekijk hier de video


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws