Kwaliteit als uitgangspunt

Kwaliteit als uitgangspunt

ACTUEEL HORTI THEMA - Koppert Nederland blijft zoeken naar nieuwe oplossingen of het verbeteren van huidige oplossingen. Dat liet accountmanager Arno van der Zwan vanochtend weten op Paprika Tasty Radio.

Koppert introduceerde afgelopen jaar veel nieuwe producten, waaronder Spidex Vital en Chrysopa-E. Maar ook ontwikkelingen op gebied van nematoden, veelzijdigheid, productiecapaciteit en oplosbaarheid stonden niet stil, zo liet Van der Zwan vanochtend weten op de tuinbouwzender. Met een eigen technische afdeling wordt bovendien gewerkt aan nieuwe uitzettechnieken, zoals drones en verblazers. "Maar bij alles wat wij doen geldt dat kwaliteit de boventoon voert", aldus Van der Zwan. "Producten die bij ons de markt op gaan, gaan niet voordat we zeker weten dat het goed is. We hebben alle productie in eigen beheer en zijn daarin  uniek."

In het gesprek op Paprika Tasty Radio vertelde Van der Zwan ook over de duurzame inspanningen van Koppert en blikte hij alvast vooruit naar de deelname aan GreenTech volgende week. "Dit is de eerste beurs waarbij we elkaar weer recht in de ogen kunnen aankijken, daarom willen we daar absoluut bij zijn. Online mis je toch veelal de menselijke interactie en de non-verbale communicatie."

Wil je het volledige gesprek terugluisteren, ga dan naar goedemorgen.podbean.com

Bron: Goedemorgen

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie