'Meer reuring brengen in World Horti Center'

08-09-2021    10:55   |    Goedemorgen

Puck van Holsteijn-Vink, de kersverse directeur van World Horti Center, hoopt nieuw elan te brengen binnen het tuinbouwcentrum van Nederland in Naaldwijk. Daarbij wil zij de dynamiek vanuit HortiHeroes, waar zij eveneens directeur is, meenemen.

Dat gaf zij vanochtend aan in gesprek met Paprika Tasty Radio. Met ingang van 1 september heeft Van Holsteijn-Vink de functie van directeur overgenomen van Joep Hendricks. Zij zal die functie combineren met haar functie bij HortiHeroes en denkt dat die combinatie wel eens mooie dingen kan opleveren voor World Horti Center. "Met HortiHeroes werkte ik al vanuit en samen met World Horti Center. Daar gebeurt heel veel. Soms vind ik ergens iets van en zo ook over een aantal projecten in het World Horti Center. Dat heb ik hier en daar geventileerd en nu mag ik dat zelf oppakken."

Holsteijn-Vink ziet synergievoordelen tussen WHC en HortiHeroes, maar ook met andere partijen. "Door elkaar nog meer op te zoeken, kunnen we een grotere output met elkaar bereiken." De nieuwe directeur hoopt de energie en dynamiek vanuit HortiHeroes mee te nemen in haar nieuwe functie. "Ik hoop dat dit tot meer reuring leidt binnen World Horti Center."

Luister het gesprek met Puck van Holsteijn-Vink op Paprika Tasty Radio hier terug (vanaf minuut 47)


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Instagram: Vakkundig

Op de locatie Next van Duijvestijn Tomaten worden de nieuwe tomatenplantjes voor de belichte kas er vakkundig...

Hoog bezoek Beyond Chrysant

Hoog bezoek voor Beyond Chrysant. Vertegenwoordigers van de Indonesische ambassade lieten zich bijpraten over...