Nieuwe leden voor Decorum

08-02-2019    15:42   |    Goedemorgen

Twee nieuwe bloemenleden treden per 1 april toe tot telersvereniging Decorum. Fiore en Kwekerij Bosbloemen zullen het assortiment van Decorum aan gaan vullen.

Fiore is een bekende naam met zijn kwalitatieve snijanthuriums en Kwekerij Bosbloemen is een echte aanvulling voor het assortiment met zijn celosia’s.
 
Fiore Anthuriums
Fiore kweekt 12 soorten anthuriums, waarvan zij 4 soorten exclusief mogen telen. Kenmerkend voor Fiore is de aandacht die zij geven aan de diverse sorteringen. Fiore kiest voor Decorum vanwege hun focus op Italië, Duitsland en Rusland. Decorum benadert actief eindklanten in samenwerking met exporteurs.
 
Kwekerij Bosbloemen
Kwekerij Bosbloemen is het familiebedrijf van Koos, Marieke en Philip Bos gevestigd in het Westland ('s-Gravenzande). Bosbloemen zorgt voor prachtige celosia’s in het Decorum assortiment, een echte seizoensbloeier. De bloemproductie vindt plaats van eind maart tot eind november. Bosbloemen kweekt constante partijen celosia’s, welke in vijf verschillende kleuren beschikbaar zijn.
Alle kwekers worden zorgvuldig geselecteerd, omdat Decorum de allerbeste kwaliteit wil bieden. Decorum blijft zoeken naar samenwerkende kwaliteitskwekers om een nog aantrekkelijker assortiment te bieden binnen de vakhandel.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Een stukje Holland naar China

Een delegatie van het Hailing District bracht dinsdag een bezoek aan de FreshTeq China partners als aftrap van het prestigieuze Taizhou Sino...

Geranium in de media

Aan de start van een nieuw geraniumseizoen voert het kwekerscollectief Pelargonium for Europe een uitgebreide promotiecampagne om...

De toekomst van verpakken

Van der Windt Verpakking introduceert een gerecyclede PET folie met dezelfde hoogwaardige eigenschappen op het gebied van houdbaarheid,...