Nieuwe stand voor AgroEnergy

09-05-2022    10:35   |    Goedemorgen

AgroEnergy is dit jaar weer trotse deelnemer van de HortiContact. De beurs wordt gehouden op 10, 11 en 12 mei in de Evenementenhal Gorinchem. Dit jaar staat AgroEnergy met een geheel vernieuwde stand op de beurs. De stand is opnieuw ontworpen en volledig in lijn met de nieuwe huisstijl die in september 2020 is geïntroduceerd.

In de stand staat de vraag ‘Wat werkt voor jou? centraal. AgroEnergy biedt verschillende energieoplossingen die passen bij verschillende type klanten. Is de klant een Zelfstandig type, Samen verder type of 100% Ondersteund type? Bij deze verschillende type klanten passen ook verschillende soorten pakketten met energieoplossingen. Het zelfstandige type handelt bijvoorbeeld zelf via de handelsportal. Het Samen verder type wil daarnaast ook graag gebruik maken van bijvoorbeeld de energieoplossing BiedOptimaal. Het 100% uitbesteed type klant kiest voor volledige ondersteuning van onze energieoperators. Waar een klant ook voor kiest, AgroEnergy biedt slimme energieoplossingen die passen bij de wensen van de klant.

Cocktailbar
Alhoewel de stand een nieuwe uitstraling heeft gekregen is de cocktailbar een blijvend onderdeel. Tijdens de beurs kunnen bezoekers onder het genot van een heerlijke cocktail het gesprek aangaan met de specialisten van AgroEnergy. Meer informatie over ‘Wat werkt voor jou’ is te vinden op: https://www.agro-energy.nl/watwerktvoorjou/

Over AgroEnergy
AgroEnergy biedt oplossingen voor de energie-uitdagingen van de glastuinbouw. Met gespecialiseerde energiekennis assisteren wij tuinders dagelijks bij het behalen van optimale resultaten in hun energiehandel, zodat zij slim verder kunnen groeien. Wij bieden geautomatiseerde, datagedreven energieoplossingen, een compleet aanbod op het gebied van energie en richten ons op de ontwikkeling en exploitatie van warmteprojecten. Om tuinders maximaal van dienst te kunnen zijn, helpen wij hen bij complexe energievraagstukken. Wij zoeken samen met onze klanten naar de beste oplossing voor energie, nu en in de toekomst.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

'Tuinbouw wil vooruit'

Tijdens het Commissiedebat Tuinbouw heeft voorzitter Adri Bom-Lemstra van Glastuinbouw Nederland de nieuwe...

Beeldverhaal glastuinbouw

In het digitale magazine 'Zuid-Holland in beeld' van de provincie Zuid-Holland staat een mooi beeldverhaal...