Nieuwe website Bollenacademie

19-01-2022    10:21   |    AgriHolland

Op de jaarlijkse algemene ledenvergadering van de KAVB is de geheel vernieuwde website van de Bollenacademie gelanceerd. De website geeft in één oogopslag een compleet overzicht van de beschikbare boeken voor de teelt en handel van bloembollen en de online cursussen, zo meldt AgriHolland.

Naast een groot aantal teelt- en broeihandleidingen voor de belangrijkste bolgewassen, zijn er boeken beschikbaar over diverse vakspecifieke thema's, zoals bloembollenfysiologie, veredeling en het grote Ziekten en Plagenboek. De website geeft ook toegang tot een reeks hoogwaardige digitale cursussen die speciaal voor de sector zijn ontwikkeld, zoals de keten van bloembollen. De cursussen zijn door AgriHolland ontwikkeld voor de Bollenacademie.

Op de website is het ook mogelijk uitgebreid op specifieke thema's te zoeken in de Kennisbank en de laatste stand van zaken in lopend onderzoek te volgen. Daarnaast is het thema Bodem & Bemesting uitgebreid. De Kennisbank heeft een sterke link met Groen Kennisnet.

Bekijk de website via www.bollenacademie.nl


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws