Opti-flor start dealernetwerk

26-03-2019    15:40   |    Goedemorgen

Op donderdag 21 maart werd aan Bloemen Kicken uit Maastricht de allereerste dealerkit uitgereikt. Met de realisatie van een dealernetwerk wil Opti-flor een betere binding en verbinding tussen kweker en detaillist creëren. Speerpunten hierin zijn het optimaliseren van de geboden service en het beter afstemmen van het assortiment op wat er vanuit de markt gevraagd wordt.

Door te investeren in én het uitbreiden van het dealernetwerk hoopt Opti-flor een grotere en betere zichtbaarheid van het merk richting de consument te creëren bij haar verkooppunten in Europa. Daarnaast vindt Opti-flor het belangrijk om nog meer vanuit marktvraag te gaan werken. De gemeenschappelijke factor die deze dealerpunten hebben is dat zij zich bevinden in het hogere segment van de markt en dat zij jaarrond de producten van Opti-flor beschikbaar stellen aan de consument in hun winkels.

Verkoopmateriaal
Bloemen Kicken uit Maastricht is al jaren een goede klant van Opti-flor. Zij waren dan ook de eerste die de dealerkit uitgereikt gekregen hebben. De dealerkit die de bloemisten krijgen uitgereikt, bevat onder andere ondersteunend verkoopmateriaal voor in de winkel. Daarnaast worden zij uitgenodigd om bij Opti-flor een klankbordgroep bij te wonen om over de nieuwste producten te discussiëren en komt een medewerker van Opti-flor hen minimaal één keer per jaar bezoeken.

Aanmelding nieuwe dealers
Op de website van Opti-flor zien consumenten via de handige pagina ‘Verkooppunten’ eenvoudig bij welke (betere) bloemist zij terecht kunnen voor de exclusieve collectie van Opti-flor. Door het ingeven van de postcode van hun woon- of verblijfplaats vindt de consument eenvoudig het dichtstbijzijnde Opti-flor verkooppunt. Bloemisten en tuincentra die hier ook vermeld willen worden, kunnen contact opnemen via marketing@optiflor.nl.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws