Ruim 1.000 nieuwe producten op royalbrinkman.nl

24-05-2019    09:22   |    Goedemorgen

Dé webshop waar je als teler terecht kan voor al je benodigde tuinbouwproducten: dat is wat Royal Brinkman nastreeft. Daarom breidt de tuinbouwtoeleverancier het online assortiment op royalbrinkman.nl deze maand opnieuw uit met 1.000 nieuwe artikelen. Dit zorgt voor een steeds completer assortiment.

Van wormen die de bodemstructuur verbeteren tot steps waarmee medewerkers zich eenvoudig kunnen verplaatsen in de kas; er zijn steeds meer teelt- en bedrijfsbenodigdheden te vinden op royalbrinkman.nl. Via de webshop wil Royal Brinkman dan ook een zo compleet mogelijk assortiment aanbieden, met als doel om het inkoopproces voor de teler zo eenvoudig mogelijk te maken. Want rust & gemak: daar draait het om.

Nieuwe producten en diensten
Om 1.000 nieuwe producten te kunnen leveren, is Royal Brinkman de samenwerking aangegaan met verschillende partners. Zo komen vraag en aanbod samen. Het nieuwe assortiment bestaat onder andere uit handmicroscopen, bedrijfskleding, camerabeveiliging en toegangsapparatuur, beschermende kleding tegen hommels, labelprinters, portofoons, dataloggers, kantoorartikelen en –meubelen, gereedschap, blussystemen, wormen voor bodemverbetering en steps. Bekijk alle nieuwe producten via https://royalbrinkman.nl/nieuw-assortiment


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws