Steun fietstocht Van der Valk voor inzameling gentherapie

16-05-2022    10:34   |    Goedemorgen

Bij Van der Valk Systemen doen ze graag mee met goede initiatieven. Onlangs inspireerde een collega hen vanuit een persoonlijk motief om geld in te zamelen voor gentherapie. Hiermee werd al een mooi bedrag opgehaald. Maar het bedrijf wil graag meer doen. Daarom staat er nu een bijzondere fietstocht op het programma om nog meer geld op te halen.

Emiel, Léon, Richard, Dennis, Bas, Gert, Ruben en Denis hebben een mogelijkheid bedacht om een zo’n groot mogelijk bedrag op te halen in de vorm van een ludiek evenement: fietsen van onze Valk-vestiging in Monster naar onze Valk-vestiging in Sandwich (Groot-Brittannië). Aanstaande vrijdag vertrekken ze al.

Doel van de fietstocht is aandacht genereren en geld inzamelen voor het Prinses Beatrix Spierfonds. Gentherapie kan er mogelijk voor zorgen dat kinderen die getroffen zijn door de verschrikkelijke ziekte Duchenne, de kracht in hun armen kunnen behouden.
 
De collega's van Van der Valk Systemen gaan een afstand van 407 km (= een totale fietsafstand van 321 km) in twee dagen fietsen. Ze fietsen vanuit Monster naar Duinkerke (Frankrijk), waar ze overnachten. De volgende dag stappen ze op de boot naar Dover (Groot-Brittannië) en fietsen vanuit Dover naar Sandwich. De dag daarop rijden ze met de auto weer naar Monster.
 
Help jij hen om hun doel te bereiken? En help jij hierdoor de 200.000 mensen die dagelijks met een spierziekte moeten leven aan een beter toekomstperspectief? Doneer dan via deze link!


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

'Tuinbouw wil vooruit'

Tijdens het Commissiedebat Tuinbouw heeft voorzitter Adri Bom-Lemstra van Glastuinbouw Nederland de nieuwe...

Beeldverhaal glastuinbouw

In het digitale magazine 'Zuid-Holland in beeld' van de provincie Zuid-Holland staat een mooi beeldverhaal...