Studenten Lentiz enthousiast over Opti-Flor

20-06-2018    16:33   |    Goedemorgen

70 studenten van Lentiz MBO Westland hebben Opti-Flor bezocht. Het bedrijf had de studenten zelf uitgenodigd om kennis te maken met de handel en logistiek. Het zijn leerlingen die de groene opleiding volgen.

De studenten werden tijdens dit bezoek enthousiast gemaakt voor de wereld van de moderne glastuinbouw. De nadruk lag op de moderne en innoverende mogelijkheden binnen de sector.

Volgens docent Edwin Leerdam werd er bij het orchideeën bedrijf gekeken naar hoe je verhandelt, verkoopt en hoe je de marketing aanpakt. "De leerlingen waren super enthousiast," zegt Leerdam.

"De diversiteit van functies binnen een tuinbouwbedrijf was voor veel studenten een eyeopener. Vanaf september moeten de studenten stage gaan lopen bij een bedrijf en ik heb al meerdere studenten gehoord die een brief gaan sturen naar Opti-flor. Hiermee is het doel bereikt om studenten te enthousiasmeren voor de tuinbouw", zegt de docent.

Edwin Leerdam van MBO Westland: "De studenten waren erg enthousiast over deze dag. Zelfs de studenten die normaal gesproken uit het raam kijken, hadden hun volledige aandacht erbij." 

Opti-flor en Lentiz MBO Westland zijn beide gevestigd in het World Horti Center. Dit bezoek is volgens de docent echt een win win situatie van het samenwonen van scholen en bedrijven in World Horti Center (WHC).


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Er is er weer eentje jarig!

Onze fotograaf Glenn is jarig. Niet dat hij veel tijd heeft om jarig te zijn, want hij moet KAS Magazine opmaken. Die gaat immers maandag...