Takii verlengt partnerschap met Van Gogh Museum

22-06-2022    10:47   |    Goedemorgen

Zaadveredelaar Takii en het Van Gogh Museum hebben hun zevenjarige samenwerking opnieuw met drie jaar verlengt, tot 2025. De verlenging van het partnerschap gaat in juni, symbolisch aan het begin van de zomer en het zonnebloem seizoen, van start.

Takii en het Van Gogh Museum kijken terug op zeven succesvolle jaren als partners. Ton Kuipers, Managing Director Takii Europe: “Vanuit het partnerschap zijn bijzondere campagnes en samenwerkingen ontstaan waarin wij zonnebloemen op unieke wijze onder de aandacht hebben gebracht. Wij kijken er naar uit de fijne samenwerking met het Van Gogh Museum voort te zetten!”
 
Sinds de start van het partnerschap in 2015 heeft Takii als sponsor verschillende opvallende acties georganiseerd, zoals de Sunflower Flash Amsterdam waarbij een creatieve uiting werd gegeven aan Van Goghs wereldberoemde inspiratiebron: de zonnebloem. In 2023 viert het Van Gogh Museum zijn 50-jarig jubileum dat op grootse wijze gevierd zal worden. Ook in het jubileumjaar van het museum zullen zonnebloemen, die voor Van Gogh symbool stonden voor hoop en vriendschap, een prominente rol spelen.
 
Emilie Gordenker, algemeen directeur van het Van Gogh Museum: “In ons jubileumjaar mogen de zonnebloemen van Takii natuurlijk niet ontbreken! We zijn ontzettend blij dat we met Takii als trouwe partner de schoonheid van Van Goghs geliefde zonnebloem kunnen delen met het publiek.”


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

'Tuinbouw wil vooruit'

Tijdens het Commissiedebat Tuinbouw heeft voorzitter Adri Bom-Lemstra van Glastuinbouw Nederland de nieuwe...

Beeldverhaal glastuinbouw

In het digitale magazine 'Zuid-Holland in beeld' van de provincie Zuid-Holland staat een mooi beeldverhaal...