Uitbreiding etiket BotaniGard WP

Uitbreiding etiket BotaniGard WP

Het etiket van BotaniGard WP is uitgebreid met het aantal toepassingen per 12 maanden in de bedekte teelten van bloemisterijgewassen, rozen en veredeling & zaadteelt. Dat meldt Certis.

In deze teelten mag BotaniGard WP nu 73 keer per 12 maanden worden toegepast. Voor alle overige toepassingsgebieden blijft het huidige aantal toepassingen per teeltcyclus of per 12 maanden gelden.

BotaniGard WP is een biologisch product op basis van de insectenparasitaire schimmel Beauveria bassiana stam GHA en is geformuleerd als een spuitpoeder. Het product is effectief tegen een breed scala aan insecten zoals wittevlieg, trips en slawortelboorder en past perfect in een geďntegreerd teeltsysteem

De nieuwe toelatingen van BotaniGard WP zijn beoordeeld conform artikel 51 EG 1107/2009. Voor deze toepassingen is geen werkzaamheids- en fytotoxiciteitonderzoek uitgevoerd. Het gebruik van dit middel in deze teelten is daardoor voor risico en verantwoordelijkheid van de gebruiker.

Certis Europe B.V. biedt systeemoplossingen voor milieubewuste, geďntegreerde gewasbescherming. Het bedrijf levert de kennis en een breed scala van groene en chemische producten. Certis ondersteunt hiermee telers van specialistische hoogwaardige gewassen bij de ontwikkeling van een gezonde en duurzame teelt.

Bron: Goedemorgen

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie