Van Veen Gerbera gaat verhuizen

21-09-2018    09:11   |    Goedemorgen

Van Veen Gerbera neemt 29 september a.s. samen met vrienden, familie en zakenrelaties op feestelijke wijze afscheid van de locatie aan het Haantje in Rijswijk, waar Willem Van Veen in 1962 het familiebedrijf oprichtte. De gerberakweker verwelkomt gelijktijdig de nieuwe locatie aan de Kasteelweg in De Lier.

De komst van deze moderne locatie biedt, samen met de bestaande locatie aan de Hofzichtlaan, een productie van minigerbera’s op een teeltcapaciteit van 9,3 hectare.

Een feestelijk afscheid
Vrienden en familie zijn op 29 september uitgenodigd om het afscheid van de locatie aan het Haantje in Rijswijk te vieren. Tijdens deze vreugdevolle avond blikken de gerbera-kwekers terug op het ontstaan van een karakteristiek familiebedrijf. Daarnaast onthullen de vier ondernemers, Aad en Ronald van Veen en Erik en Hen Groenewegen, de vernieuwde stempel op het eigenwijze karakter van Van Veen Gerbera. Een klein tipje van de sluier is al te bezichtigen; de gevels van het familiebedrijf aan de Hofzichtlaan en de Kasteelweg zijn reeds voorzien van een nieuwe kleur.

Van Veen Gerbera
Van Veen Gerbera is een familiebedrijf dat op twee locaties, Hofzichtlaan en Kasteelweg, gerbera’s kweekt op karakter: met lef en ambitie en af en toe een tikkeltje eigenwijs. De gerbera-kweker brengt in grote volumes een sterk staaltje gerbera’s groot om de klant te beleveren. Met een professioneel en betrouwbaar team streeft Van Veen Gerbera naar het allerbeste resultaat. Zo produceert de organisatie op een eerlijke en transparante wijze minigerbera’s. Van Veen Gerbera is lid van Colours of Nature, een unieke Nederlandse coöperatie van mini-gerberakwekers, die met haar minigerbera’s de consument in heel Europa beleverd.

Colours of Nature
Colours of Nature is een Nederlandse coöperatie van mini-gerberatelers, die sinds 2004 is opgericht met als doel om de afzet van minigerbera’s samen op te pakken en haar klant volledig te ontzorgen. Ondertussen teelt de vereniging op negen kwekerijen en 32 ha onder één naam meer dan 250 miljoen gerbera’s per jaar, die via de retail uiteindelijk bij de consument thuis in de vaas terechtkomt. De belangrijkste pijlers van de afzetcoöperatie zijn de mogelijkheid van levering in grote volumes, bovengemiddelde kwaliteit, maatwerk, meedenken met de klant en de focus op retail. Een echte XXL leverancier. Meer over Colours of Nature en haar assortiment is te vinden op www.minigerbera.nl.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Biobest neemt BKS over

BKS produceert vangplaten en -rollen en feromonen, die een belangrijke rol spelen in de geïntegreerde gewasbescherming. Het...