Video: African Breeze update

26-05-2020    09:32   |    Goedemorgen

Vreugdenhil Bulbs & Plants had voor dit jaar een African Breeze-beurs op de planning staan, maar heeft deze aangepast naar een digitale presentatie.

“We merken dat de naamsbekendheid van African Breeze blijft groeien. Er ontstaat meer vraag van onze klanten en consumenten naar de diverse producten. Daarom wilden we graag onze klanten uitnodigen bij ons op het bedrijf, om de producten te laten zien en onze boodschap te benadrukken. Gezien de huidige maatregelen,hebben we bedacht dit in een video te doen”, vertelt Rob Klop, accountmanager bij Vreugdenhil.

In de video neemt Klop de kijker mee in de leverbare producten binnen het African Breeze-assortiment. Ook geeft hij wat achtergrondinformatie over de diverse producten. Een aantal producten zitten in de laatste leverperiode, maar het seizoen van de Eucomis is net begonnen. Ook geeft hij aan dat ondanks de crisis er hard wordt gewerkt om weer een mooi bedrag te doneren aan het project van het Wereld Natuur Fonds. Vorig jaar haalde het bedrijf meer dan 10.000 euro op voor het ZCP-project.

Bekijk hier de video


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Luister KAS Live! terug

Gisteren de uitzending van KAS Live! op Paprika Tasty Radio gemist? Je kunt 'm nog een keer rustig...