Video: De duurzame droom van Royal Lemkes

Video: De duurzame droom van Royal Lemkes

Vorige week donderdag vond de 5e editie van Duurzame Donderdag plaats bij Royal Lemkes met het centrale thema: "Van ongemak, dromen en ambities naar actie". Een hybride editie met in de zaal executives uit onze sector én publiek via een online livestream. De middag stond in het teken van inspiratie en het delen van gemeenschappelijke doelen en uitdagingen van onze sector.

Hoe kunnen we onze maatschappij inrichten dat de wereld leefbaar blijft voor onszelf en voor de generatie van morgen? Hoe kunnen we samenwerken aan een duurzame en toekomstbestendige sierteeltsector? Deze vragen werden beantwoord door Koos Biesmeijer, Werner Schouten, Michel Scholten, Lydia Langelaan en Kees Pingen.

Ondanks dat planten de wereld mooier en groener maken, heeft de sierteeltsector op het gebied van duurzaamheid nog veel te doen. Productie, verpakkingen, transport: het kan en moet beter. Royal Lemkes werkt daar hard aan. "We hebben maar één aarde en daar moeten we zuinig op zijn. Het is belangrijk dat we ketenpartners hebben die met ons meedenken richting een klimaatneutrale toekomst. Wij dromen bij Royal Lemkes dat al onze planten een positieve bijdrage leveren aan het milieu. We streven naar wat wij noemen positive plants", aldus Michiel de Haan, Managing Director.

Bekijk hier de aftermovie voor een impressie van Duurzame Donderdag

Wil jij weten waar Royal Lemkes nog meer van droomt? Bekijk dan hier een video van de duurzame droom van het bedrijf, die tijdens het event werd getoond.

Bron: Goedemorgen

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie