Groen & Wonen Event Woonmall Alexandrium krijgt vorm

26-08-2019    08:50   |    Goedemorgen

Het unieke Groen & Wonen Event in Woonmall Alexandrium in Rotterdam is volop in voorbereiding. Komende oktober Woonmaand zal de Woonmall het decor zijn van groen in het interieur.

Aan het eerste Groen & Wonen Event doen inmiddels de product(groepen) Anjer, Anthurium (snij & pot), Bromelia, Kalanchoe en Calla mee. Een aantal andere productgroepen zal één deze dagen volgen.

Bloemen en planten zijn niet meer weg te denken uit de woning. Of het gaat om de woonstijl ‘Expressief, Stoer, Harmonieus of Modern’, passend bij de consumententypes ‘Aesthetic Explorer’ & ‘Status Seeker’. Dit zal komende oktober in de Woonmall worden gedemonstreerd, getoond en gefotografeerd.
Veredelaars en kwekers die interesse hebben deel te nemen kunnen zich melden bij de organisatie.

Woonmall Alexandrium organiseert samen met de drie sierteeltorganisaties het eerste  ‘Groen & Wonen event in Woonmall Alexandrium in het kader van Oktober Woonmaand. De geplande activiteiten in het weekenden van 12 en 13 oktober en bij voldoende interesse ook 19/20 & 26/27 oktober zijn:

  • Groenstylisten podium in de Woonmall, waar met de deelnemende bloemen & planten ‘live’ arrangementen worden gemaakt voor het winkelend publiek.
  • Een Green Box waarin bezoekers voor de camera gevraagd hun mening en idee te geven over groen in het interieur.
  • Sfeerkamers van de Woonmall komen sfeerkamers in de actuele trends, zoals Woonmall Alexandrium die hanteert.
  • Van het event en arrangementen worden video’s en foto’s gemaakt in de woonstijlen in winkels in Woonmall Alexandrium. De fotografie, passend bij de consumenten types, is beschikbaar voor alle deelnemers.
  • Door Woonmall Alexandrium, Bloomtube en Flower Factor in de media en online aandacht besteed aan het event en Groen in het interieur.

Groeiplatforms & consumententypes
Dit bijzondere event sluit aan op Groeiplatforms ‘Interior’ & ‘Health & Well Being’ van Royal FloraHolland en op de Consumententypes ‘Aesthetic Explorer’ & ‘Status Seeker’) van Bloemenbureau Holland. Tijdens de woonmaand in Woonmall Alexandrium is de keuze voor groeiplatform ‘Interior’ logisch, maar ook ‘Health & Well Being’ en ‘Connecting Friends’ passen goed bij de bezoekers aan de Woonmall. Woonmall Alexandrium is één van de best lopende woonboulevards van Nederland met een zeer geïnteresseerd publiek in het midden en hoge segment.

Krachtige samenwerking
De sterke internationale online bloemistenplatforms Bloomtube en Flower Factor en marketingbureau Sense marketing & more hebben de handen ineengeslagen voor dit Groen & Wonen event in de Woonmall. Flower Factor en Bloomtube zijn beide internationale online bloemisten platfora, die bloemist inspireren activeren steeds te innoveren in het bloemwerk dat zij hun klanten aanbieden. Belangrijk in de content voor bloemisten is de connectie met de consument.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws