BBH kiest voor Sense

23-12-2020    09:53   |    Goedemorgen

Bloemenbureau Holland heeft na een gedegen selectieprocedure marketingbureau Sense marketing & more gekozen als uitvoerend bureau (Implementing Body) voor een EU-campagne. Sense marketing & more is hiermee deze week voor de tweede maal verkozen tot uitvoerend bureau.

Het betreft de onlangs toegekende EU-promotiecampagne ‘Reviving the European Market for Flowers & Plants’. Deze bijzondere en extra promotiecampagne 2021 is opgezet in het kader van een extra EU-regeling voor de promotie van agrarische sectoren die extra zwaar hebben geleden onder de eerste Corona golf afgelopen maart tot en met mei.

Vanuit Nederland is Bloemenbureau Holland de coördinerende organisatie, die de campagne uitvoert met 5 collega-organisaties uit België, Bulgarije, Denemarken, Frankrijk & Oostenrijk. In de zes aanvragende landen plus Duitsland wordt de campagne in het voorjaar van 2021 uitgevoerd.

Sense marketing & more is het bureau voor marketinganalyse, strategie en projectmanagement van marketingactiviteiten en kenmerkt zich door praktische kennis, ervaring en netwerk in de tuinbouw. Sense marketing & More kenmerkt zich binnen de tuinbouw door de grote kennis en ervaring, het netwerk en de persoonlijke en gedegen aanpak.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws