'Week van de Huisvesting'

'Week van de Huisvesting'

In de land- en tuinbouw is er een groot tekort aan kwalitatieve huisvesting voor internationale werknemers. Werkgevers willen investeren in goede huisvesting, maar gemeenten worstelen met het bieden van ruimte voor deze huisvesting. Daarom wordt van 12 t/m 25 mei de 'Week van de huisvesting' georganiseerd voor zowel ondernemers, bestuurders als gemeenten.

Tijdens deze week zijn er tal van activiteiten voor zowel ondernemers, agrarische bestuurders als gemeenten. Zo is er voor ondernemers een inloopspreekuur rondom huisvesting. Daar kunnen geďnteresseerde ondernemers terecht met vragen, voor het delen van ervaringen met gemeenten, of gesprekken over het nut en de noodzaak van een keurmerk. Agrarische bestuurders kunnen terecht bij de workshop 'In goed gesprek met gemeenten: hoe krijg je huisvesting voor elkaar'. Ambtenaren en bestuurders van gemeenten kunnen terecht bij een van de drie 'Open Huisvestingen'. Gedurende twee uur geeft de ondernemer een rondleiding over het bedrijf en langs de huisvesting voor internationale werknemers.

Meer informatie
Meer weten over de Week van de Huisvesting? Voor elke groep geďnteresseerden is er een speciale pagina gemaakt. Daar is meer informatie te vinden over het complete programma en uiteraard kunnen belangstellenden zich direct aanmelden.


(Foto: IMC Cross-Border Business)

Bron: Glastuinbouw Nederland

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie