Werken & Leren Tour tijdens HortiContact

Werken & Leren Tour tijdens HortiContact

Een groep studenten neemt op woensdag 11 mei tijdens HortiContact deel aan de Werken & Leren Tour. Deze tour is een initiatief van KAS Magazine, in samenwerking met HortiContact en verschillende exposanten.

De studenten worden voor aanvang van de beurs ontvangen voor een lunch en maken na opening van de beurs een rondje over de beurs. Daarbij bezoeken zij Hoogendoorn, LetsGrow.com, Grodan, Van Iperen, Royal Brinkman, Ridder, Koppert, Syngenta, Gearbox, Florensis en Bosman van Zaal. Deze bedrijven namen in december ook deel aan de speciale Werken & Leren-uitgave van KAS Magazine. Elk bedrijf krijgt kort de tijd om zichzelf te introduceren, waarna de studenten de tour afsluiten in De Lounge. Daar is vervolgens gelegenheid voor de deelnemende bedrijven en de studenten om nader kennis te maken en gegevens uit te wisselen.

Aan de Werken & Leren Tour nemen mbo-, hbo- en wo-studenten deel van verschillende opleidingen. Het initiatief is een pilot. Bij succes zal deze volgend jaar opnieuw worden georganiseerd.

Bron: Goedemorgen

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie