Win boek Plant Empowerment

Win boek Plant Empowerment

De Plant Empowerment Implementation Partners zijn dit jaar aanwezig op de GreenTech Live & Online, die plaatsvindt van 28 tot 30 september. En je kunt iets winnen...

"Deze belangrijke beurs voor tuinbouwtechnologie stelt professionals in staat om opnieuw in contact te komen met de wereldwijde tuinbouw community, zowel live in Amsterdam RAI als online via het virtuele platform. De Plant Empowerment Implementation Partners kijken er naar uit om tijdens het live-evenement bij te praten met telers en andere professionals die actief zijn in de tuinbouwsector."

De filosofie van Plant Empowerment draait om het duurzaam telen van glastuinbouwgewassen door het ondersteunen van de balansen van de plant. Het uitgangspunt is het stimuleren en bevorderen van de natuurlijke vitaliteit van de plant door optimale groeiomstandigheden te creëren, zowel bovengronds als in de wortelzone. Dit kan alleen worden bereikt door een geďntegreerde aanpak.

Tijdens het evenement kunnen bezoekers terecht bij de stands van de Plant Empowerment Implementation Partners en kunnen ze gratis meedoen aan een prijsvraag om kans te maken op het Plant Empowerment boek. Er zijn 25 exemplaren te winnen. Bezoek hiervoor een van de stands van Hoogendoorn Growth Management, LetsGrow.com, Saint-Gobain Cultilene, Hortilux Schréder, Koppert Biological Systems of Ludvig Svensson.

De trekking en prijsuitreiking vindt plaats op vrijdag 1 oktober. De 25 winnaars worden bekendgemaakt op de website van Plant Empowerment en zullen ook individueel per e-mail worden gecontacteerd.

Bron: Goedemorgen

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie