'Medewerkers blijven ontwikkelen en binden'

'Medewerkers blijven ontwikkelen en binden'

Om medewerkers te blijven binden en laten ontwikkelen en als onderneming succesvol te blijven (of te worden) wordt steeds meer aan kennisontwikkeling gedaan. Het is de sleutel tot succes. In januari 2024 starten er bij Floweracademy.NL daarom enkele interessante cursussen.

Maandag 15 januari start de cursus accountmanagement, speciaal gericht op de sierteelt. In 5 bijeenkomsten van 16.00 – 20.00 uur in Roelofarendsveen, aan de A4. Tijdens de training wordt stap voor stap gewerkt aan een eigen accountplan die de laatste avond wordt gepresenteerd aan de medecursisten. Dankzij de praktische handvaten tijdens de training, ontwikkelen de deelnemers zich tot een volwaardige gesprekspartner van hun klanten.

Op donderdag 18 januari start de intensieve cursus ingangscontrole snijbloemen. In 4 bijeenkomsten van 10 – 13 uur in Honselersdijk worden alle zaken behandeld rondom de kwaliteit van snijbloemen. Van ketenkwaliteit tot ingangscontrole. Het herkennen en determineren van ziekten en plagen met de determinatie tool is een belangrijk onderdeel.

In alle cursussen van Floweracademy.NL krijgen deelnemers gratis toegang tot het e-learning platform voor de sierteelt: Floweracademy.TV en de online-productdatabase in 10 talen van InfoFlowersPlants.

Floweracademy.NL is inmiddels 19 jaar actief in de sierteelt en heeft ervaring in educatie in 29 verschillende landen en alle schakels van de sierteeltketen.
Lucas Jansen viert in begin januari het feit dat hij als docent in 1984 gestart is en inmiddels 40 jaar aan kennisoverdracht doet in de sierteelt. In een anders persbericht zal hier aandacht aan gegeven worden.

Bron:

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie